Οι άνθρωποί μας

Ράνια Γάτου: Το μυαλό μας.  Η κορυφή στην πυραμίδα μας γι’ αυτό φροντίζουμε να μην την κουράζουμε πολύ. 

Μαρία Τσιρδήμου: Η λογίστριά μας. Φροντίζει να συμφωνούν οι λογαριασμοί, πρώτα απ’ όλα.  Όμως, κανονίζει και τις εισπράξεις μας, ώστε να μπορούμε να πληρωνόμαστε.  Την αγαπάμε.

Στελίνα Παπαναστασίου: Νέα άφιξη, νέο αίμα, ζωντάνια και χαμογελαστό πρόσωπο.  Επικοινωνία και social media ο τομέας της, μέχρι να ανακαλύψουμε όλα της τα ταλέντα.

Γιάννης Νταγκίνης: Ουσιαστικός, χαμογελαστός και αθόρυβος.  Ο επί των οικονομικών μας.  Φροντίζει να πληρώνουμε για να έχουμε καθαρό πρόσωπο.

Βασίλης Γάτος: Το φιλότιμο.  Ακούραστος, δουλεύει συνεχώς για τους σκοπούς μας.

Τάσος Γάτος: Ο άνθρωπος που δεν λέει όχι.  Σίγουρα θα ικανοποιήσει μια έκτακτη ανάγκη σας.  Και Το πειραχτήρι.  Δεν αφήνει κανέναν σε ησυχία.  Πιθανόν ούτε κι εσάς. 

Θωμάς Χούσος:  Κάνει τα πάντα. Θα σας καλημερίσει από το τηλέφωνο και θα πάρει με προσοχή την παραγγελία σας.  Θα φροντίσει να ετοιμαστεί και να έρθει στην ώρα της.  Και… Και… Και…  Έχει πάντα και μια ατάκα έτοιμη. (κι όχι μόνο για τον Ολυμπιακό).

Νίκος Κοζαδίνος: Το καλό παιδί μας.  Λέει πάντα ναι και είναι αυτός που θα παραδώσει την παραγγελία σας στην ώρα της.  Πάντα με χαμόγελο και μια καλή κουβέντα.    

Χρήστος Σπίνος: Ο μεθοδικός.  Έχει προγραμματίσει με κάθε λεπτομέρεια τις δουλειές του και τις εκπληρώνει στο ακέραιο, πάντα.  Από τις απλές, ως τις πιο πολύπλοκες. 

Δημήτρης Πολίτης: Ο έμπειρος.  Παίζει στα δάχτυλα, foils θερμοτυπίας, μελανοταινίες και ετικέτες.  Χωρίς αυτόν, όλα είναι δύσκολα.  Ευτυχώς άλλαξε από Ολυμπικακός σε Ατρόμητος κι έτσι τώρα, δεν έχει κανένα ελάττωμα.

Πέτρος Σαμπαζιώτης: Ο άνετος. Παντού και πάντα. Παρουσιάστηκε πρόβλημα; Υπάρχει λύση και λέγεται Πέτρος.  Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε.  Είναι και λιγομίλητος…

Θοδωρής Παπαναστασίου: Ο ψύχραιμος.  Την ώρα της κρίσης θα βγει μπροστά και μάλλον θα την αντιμετωπίσει.

Όλοι εμείς, προσπαθούμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας.  Με καλή διάθεση και αισιοδοξία. 

Συνεργασίες - Αντιπροσωπείες